Cégünknél a premium névjegyek megrendelői kiemelt figyelemben részesülnek; a névjegy, illetve annak saját arculatba való illeszkedésének tervezése művészeti vezetés mellett zajlik, többszöri konzultáció mellett. Az elkészült névjegykártyák ötvöznek számos felületnemesítési technológiát, mely tovább fokozza a luxusélményt.

Ha te is ilyen névjegykártyát szeretnél, csak töltsd ki
a kérdőívünket és egy lépéssel közelebb
is kerültél a megoldáshoz.

PREMIUM névjegykártyákhoz
töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket!

PRÉMIUM NÉVJEGYEK Különleges, kimagasló vizuális élmény!

Neked ajánljuk, ha szereted a tapintható igényességet. Extra minőségű, kreatív és színes papírválaszték az egyik fő jellemzője, mely a legfinomabb, sokszor kis szériás mennyiségekben rendelhető kézműves, illetve művészi igényű alapanyagokat foglalja magában. A nyomtatási lehetőségek itt már kiszélesednek. Felületén hordozhatja az exkluzív, illetve basic kártya tulajdonságait (papíralapanyag), viszont egyszerre több nyomdai eljárás is érvényesülhet egy felületen, mint például dombornyomás és/vagy prégelés illetve stancolás.

PREMIUM névjegykártyákhoz
töltsd ki ajánlatkérő kérdőívünket!

Prégelés

Présfóliás nyomásként vagy fólianyomásként érdeklődj felőle. A prégelés során a felületre egy adott minta / klisé/ alapján egy választott fóliaszínt nyomunk, ezzel egy fényes felületet hozzunk létre a papír egy részén, amely ragyogó megjelenést kölcsönöz.
Fontos:Ha vastagabb papírt szeretnél és a szokásostól eltérő fóliaszínt, konzultálj velünk.

Vakdombor

A vakdombort általában vastagabb papírra készítjük, például szendvicskártyára vagy kartonra. A nyomat a papír másik oldalán nem domborodik ki

Tipp:Szendvicskártyáknál a sima dombornyomás helyett választhatod.

Dombornyomás

Az eljárás során egy rézvéset segítségével a kívánt mintát a papírra préseljük, ami így kiemelkedik a felületből. Dombornyomással visszafogott, mégis izgalmas és elegáns hatást lehet elérni, ami ebből adódóan exkluzív és prémium névjegykártyáink visszatérő eleme.
Tipp:Szendvicskártyánál helyettesítsd vakdombor nyomattal
Fontos:A dombornyomás míg a papír egyik oldalán kidomborodik, addig a másik oldalán homorú lesz! Szendvicskártyánál nem alkalmazható.

NFC technológia

2009-ben a névjegykirály.hu csapata kitalálta, hogyan tud az analógból digitálisat csinálni. Az NFC chip volt a megoldás. A chip lehet vékony kerek, kicsi vagy nagy, de mindenképpen be tudjuk ültetni a két vagy három rétegű szendvicskártyáinkba. Az általunk használt chipek öntapadósak, így akár a laptopodra is fel tudod ragasztani.

Az NFC chippel ellátott névjegykártyák a telefonhoz vagy más készülékhez közel érintve információt tudnak átadni a vevőkészülékre, indukciós eljárással. A chip működéséhez nincsen szükség elemre vagy akkumulátorra, mert a vevőkészülék indukálta áram hatására lesz aktív. Az NFC chipre sokféle adatot tudunk felprogramozni pl.: wifi kódot, telefonszámot, címet, weboldal címet. Ha felprogramozva a telefonhoz érinted, akkor a telód megkérdezi, hogy mitévő legyen vele. Kontakthoz menti vagy elindít egy weboldalt, amit direkt erre a célra készítettél és tartalmaz minden olyan adatot, amely hozzád kapcsolódik. Én például ez utóbbit programoztam a sajátomra.

Az NFC chip alaphelyzetben nincsen felprogramozva, viszont a jó hír az, hogy a programozása nagyon egyszerű. Mi az NFC Tools appot használjuk erre. Megkérdezi, hogy mit vagy miket szeretnél ráprogramozni, OK gomb, odaérinted a kártyát a telódhoz és már fel is programozta :)

144 bitet tud tárolni és 100.000-szer lehet újraírni. Ez a rádió verzió, de egyébként egy A/4 es papír tele van írva az adataival.

Mi papírból, kartonból, kreatív papírból, papírlemezből készítünk névjegykártyákat Basic, Exkluzív és Prémium kategóriákban. A Prémium kategória palettáján szerepel az NFC szendvicskártya. Szendvicskártyáink többféle papírból, sokfajta felületnemesítési eljárással készülhetnek. Elengedhetetlen a személyes konzultáció.

A névjegykirály.hu nem készít plasztikkártyákat, ezeket meghagyjuk az aluljáróknak és a bevásárlóközpontoknak!

>Az NFC chip ára kb. 1000Ft+Áfa, ha névjegykártyával együtt rendeled meg nálunk, plussz a névjegykártya ára. Ha névjegykártyától függetlenül, egyesével szeretnéd megvásárolni, akkor 5.000Ft+Áfa/db.

Szendvics kártya

Ha ezzel mutatkozol be, biztos lehetsz benne, hogy a reakció néma csend és elismerő bólogatás lesz. Köszönhetően a tökéletes ragasztásnak és a precíz vágásnak a kártya olyan, mintha sohasem állt volna külön darabokból. A külső és belső papírokat nálunk tetszés szerint válogathatod össze. Te magad is szerkeszthetsz világos fedőpapír alapú szendvicskártyát a FORZEN-ben, minden ettől elérő igényt egyedileg tervezünk és válogatunk össze kérésed szerint.
Fontos:Ha szendvics kártyát és dombornyomást is szeretnél, sajnos az egyikről le kell mondanod. Ne csüggedj, helyettesítsd vakdomborral a hagyományos dombornyomatot, lenyűgöző lesz a hatás ugyanúgy. Szendvicskártyákba kérhetsz NFC chipeket, melynek költségeiről érdeklődj nálunk.
Kérdőív